vrijdag 7 juni 2013

Getaways Bali #2

Soms heb je van die dagen dat je helemaal wilt ontsnappen aan je dagelijkse sleur. Vandaag heb ik zo'n dag. De deadlines komen weer in zicht. Iedereen kent dat gevoel op dit moment. Je ontkomt er niet aan en baalt dat je te laat bent begonnen en al helemaal als het nu nét uitgerekend op jou dag mooi weer is. Maar gelukkig schijnt het zonnetje eindelijk. Dus klagen mogen we niet.

Aan dagen als deze verlang ik steeds meer om naar een mooie plek op de wereld te gaan. En dan even helemaal niks. Lekker tot jezelf komen en dat je kan genieten van de prachtige rustige omgeving. Heerlijk! Dit resort op Bali is zo'n plek waar jij jezelf lekker kan opladen. Daar is iedereen wel een keer aan toe. COMO Shambhala Estate is een elegant spa resort op een prachtig locatie in de buurt van Ubud. De natuurlijke elementen van de omgeving is ook in het interieur te zien zoals hout en water. Zij hebben de natuur in hun waarde gelaten en gebruiken aardekleuren om het resort in het bos te laten overvloeien. Het is dan ook niet gek dat zij al veel awards hebben gewonnen waaronder de award 'Best Destinations Spa in The World's Top 100'. Dat zegt altijd iets positiefs wanneer je naar dit resort wilt gaan. Lekker genieten ga ik nu doen. Jij ook?

Wil jij meer weten over dit prachtige resort? Neem dan een kijkje op COMO Shambhala Estate.

Liefs,















3 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat noem je nu eens een relax oord. Het hele resort ziet er zo luxe uit maar wel op een natuurlijk en ontspannen manier. Tijd om een vliegticket te boeken lijkt mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaa heerlijk. Ik ga direct met je mee!

    BeantwoordenVerwijderen