vrijdag 31 mei 2013

Getaways Griekenland

Deze getaway kan je niet gewoon absoluut niet ontwijken!
Ben jij ook zo toe aan dat heerlijke zonnetje op je gezicht? Bikini's of zwemshorts mogen eindelijk uit de kast, loungemuziek op, staren naar de zon, voetjes in het warme zand, lekker relaxen in een hangmat, koel drankje erbij.. Hmm daar verlang ik nu echt naar als ik zo nu en dan een glimp opvang van het weer buiten. Triest word je er van. Ik verlang naar die momenten. Jezelf even lekker opladen wat iedereen nodig heeft.

Het hotel San Giorgio in Mykonos, Griekenland, is zo'n plek om weg van te dromen. Overal is aan gedacht. Al jouw zintuigen zullen worden geprikkeld. Naast het feit dat je daar kan genieten van het prachtige weer en uitzicht, is dit hotel een design hotel. In Stijl geeft jouw zintuigen nu al een voorproefje. De kamers zijn prachtig! Ze niet uit als piekfijne hotelkamers, maar er is juist een huiselijke sfeer gecreĆ«erd. Ben je nu al nieuwsgierig? Nog even wachten hoor!


Naast het interieur is er ook nagedacht over het eten. Er worden verse, eerlijke ingrediƫnten van de markt gebruikt. De gerechten kan je nuttigen aan een prachtige huiselijke tafel die uiteraard bestaat uit mijn favoriete materiaal, hout. Na je diner kun je van het geweldige uitzicht en de zonsondergang genieten. Om van te smelten.

De sfeer en de uitstraling van de plek waar je verblijft vind ik erg belangrijk. Zeker wanneer je appartement of hotel op en top eruit ziet en je prettig bij voelt. Dan keer je sneller terug naar dat land en die locatie voor die speciale en mooie momenten die jij daar hebt ervaren. Bij een design hotel als deze wordt daar goed over nagedacht. Zo zijn zelfs hun site en de foto's van hotel San Giorgio prachtig en dat belooft veel goeds. Vooruit, In Stijl geeft je nu de mogelijkheid om langzaam verder te scrollen en te genieten van dit oogverblindend hotel!

Liefs,
























Geen opmerkingen:

Een reactie posten