vrijdag 24 mei 2013

Getaways Afrika

Mijn hart stond even stil toen ik dit luxueus oord zag. Midden in de woestijn ligt de Little Kulala Lodge. Hoe gaaf is dat! De Namib Desert is een van de mooiste bezienswaardigheden van Afrika. De luxe villa's, ook wel Kulala's genoemd, zijn ruim en bestaan uit een ruime slaapkamer, woonkamer, badkamer, binnen en buitendouches en wat zeker niet mag ontbreken, een zwembad. Elke Kulala heeft een dakterras voor een romantisch sterrenhemel ervaring. Wat jou avond helemaal afmaakt.

De Zuid - Afrikaanse designer Laurie Owen, beroemd om zijn romantische en organische gevormde interieurs, ontwierp het uiterlijk van het interieur van de villa's. Je ziet een sterke verbinding met het natuur en de villa's, dit heeft een perfecte samensmelting met de omgeving. Het interieur van de lodge bestaat uit natuurlijke materialen (mijn favoriet), neutrale kleuren en organische vormen dat geïnspireerd wordt door het nabijgelegen landschap. Naast het genieten in jou Kulala, kun je ook wilde dieren bekijken wat jouw vakantie bestemming pas helemaal afmaakt. 
Jij verlangt ook vast naar zo'n geweldige vakantiebestemming? Hieronder heb ik al een klein voorproefje voor je samengesteld! Geniet ervan. Liefs, 
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten