woensdag 5 juni 2013

Oud hout hot en happening 2013!


Dé meubeltrend 2013 is oud hout hot en happening. En dat is niet zo gek. Want nu, in het jaar 2013 mag wonen weer echt beleeft worden. Eén stijl is 'uit', mix en match is dé trend. Want dat maakt je interieur pas écht persoonlijk. Maar, hoe doe je dat. In Stijl laat jou zien hoe jij jouw interieur echt persoonlijk kan maken.


Mix en match. 
Begin 1990 zette Piet Hein Eek de designwereld op zijn kop met het ontwerp van een sloophouten kast. De sobere vormgeving en het eenvoudige materiaalgebruik stuitte op veel commentaar. Nu, ruim drieëntwintig jaar later, zijn al onze huizen volledig aangekleed met basismaterialen. We willen weer terug naar de basis; naar meubels met een verhaal. Accessoires met een authentieke geur, een oud houten kast, handgemaakte potten van natuurlijk aardewerk, en bankjes van ambachtelijke kwaliteit. Dat is wat wij nu graag terug willen zien in onze woning. Ook 'homemade' is booming.
Handgemaakte producten met een ambachtelijke uitstraling passen helemaal in het moderne mix en match interieur. Denk maar eens aan die zachte gehaakte poef of grof gebreid plaid. Kortom, het nieuwe interieur heeft een moderne finish met een twist naar het verleden. Oftewel design meets nostalgie. 

Complete meubelsets passen niet meer in deze modern trend. Je kiest zelf je stoelen, tafel of bank op basis van de beschikbare ruimte en jouw persoonlijke smaak. En ook al zijn het acht verschillende stoelen om één grote houten tafel; alles kan en alles mag. Een interieur trend waarbij het niet meer draait om de standaard serie van de meubelboulevard, maar om vakmanschap en échtheid.

Oud hout vertelt een verhaal.
Oud hout is een typische sfeermaker. Daarnaast straalt het karakter, historie en authenticiteit uit. Een oud houten bankje is niet alleen een prachtig item voor je interieur. Het vertelt ook zijn eigen verhaal. Het meubelstuk geeft alle ruimte aan fantasie, zodat je heerlijk kunt dagdromen over de levens van al die mensen die al op dat bankje hebben gezeten. Wrijf eens over die oude houten planken van je keukentafel. Het kan zomaar afkomstig zijn van een aanlegsteiger in een knus dorpje in Griekenland. Persoonlijker kan bijna niet. Toch?

Dé meubel trend 2013
Oud hout laat ons verder kijken dan het meubel aan zich. Het brengt je in een wereld van oude verhalen en authentieke gebruiken. Door het te combineren met strakke designaccessoires kun je jouw interieur persoonlijk maken als je zelf wilt. En alles is toegestaan. Want in 2013 mag je je huis inrichten zoals jíj bent! 

Liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten